Gecertificeerde siliconen balg.

Siliconen Balgen – ook bekend als ‘bellows’ ‘humphoses’ of compensatoren – zijn flexibele verbindingsstukken om o.a. trillingen of expansie onder invloed van druk- of temperatuurwisselingen op te kunnen vangen.  Lees meer….

De Lloyd's gekeurde siliconen balgen zijn goed bestand tegen zowel hoge temperaturen als druk.

De balgen zijn leverbaar in verschillende diameters van vanaf 34 mm tot en met 140 mm.

Toepassingen

Specificaties

Doordat de Siliconen balgen van JB rubber voorzien zijn van een Type Approval van de onafhankelijke keuringsinstantie Lloyds zijn niet alleen wij maar ook u verzekerd van een kwaliteitsproduct. De norm waaraan de balgen voldoen staat bekend als de SAE J2006 norm.

In tegenstelling tot andere balgen welke een type approval bevatten is de siliconen versie makkelijk te monteren door de flexibiliteit van het siliconen.

Door het slanke design van de balg uitermate geschikt voor de krappe ruimtes waar ze toegepast worden.

De balgen kunnen worden toegepast in scheepsmotoren en hulpgeneratoren.

Naast de gekeurde balgen kunnen wij ook klemmen leveren met het Lloyd’s keurmerk. Wat is een namelijk een goed product zonder goede bevestiging.

De roestvrij stalen wormschroef klemmen zijn de industriestandaard geworden voor veeleisende toepassingen over de hele wereld vanwege hun uitzonderlijke kwaliteit en prestaties.

Volledig gemaakt van 18/8 roestvrij staal van maritieme kwaliteit en met Lloyd’s Register-goedkeuring, zijn ze ideaal voor zout water en andere zeer corrosieve omgevingen.

Bekijk datasheet

Vraag een offerte aan en bestel direct.

T +31 (0)88 40 40 570

info@jb-rubber.nl

www.jb-rubber.nl

Een product van

Group
imagebottom